Mesazh urimi , me rastin e Ditës së Flamurit dhe 110- vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë, nga personalitete të Ukrainës.

Mesazh urimi i Prefektit të Qarkut Fier  Z. Lefter Shehaj me rastin e 29 Nëntorit ditës së Çlirimit.
29/11/2022
Nuk mund të ketë një strategji të mirë të zvogëlimit të riskut nëse nuk ka një vlerësim të saktë e të plotë të rreziqeve paraprakisht.
01/12/2022

Mesazh urimi , me rastin e Ditës së Flamurit dhe 110- vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë, nga personalitete të Ukrainës.

SE CILA ËSHTË VLERA E LIRISË, E TREGOJNË ATA, LIRIA E TË CILËVE ËSHTË NË DISKUTIM.

————————————————————————–

Me rastin e Ditës së Flamurit dhe 110- vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë, pata nderin dhe kënaqësinë të merrja mesazhe urimi nga Konsulli i Nderit i Shqipërisë në Ukrainë z. Shahin OMAROV dhe Kryetarja e Këshillit Rajonal të Kharkivit znj.Tetiana YEHOROVA- LUTSENKO .

Lexo më shumë