Mesazh urimi i Prefektit të Qarkut Fier  Z. Lefter Shehaj me rastin e 28 Nëntorit, ditës së Flamurit.
28/11/2022
Mesazh urimi , me rastin e Ditës së Flamurit dhe 110- vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë, nga personalitete të Ukrainës.
30/11/2022