5 Shtatori, Dita e Shenjtërimit të Nënë Terezës

PER DITET ME SHI MENDOHET NE KOHE ME DIELL.
01/09/2022
KEMI ARDHUR SI PACIENT POR JEMI PRITUR E NDJERË SI MIQ
07/09/2022

5 Shtatori, Dita e Shenjtërimit të Nënë Terezës

Mësuesja e paqes dhe shembulli i të jetuarit për ti dhënë shpresë botës .

“Me gjak, unë jam shqiptare. Qytetare, jam e Indisë. Për nga besimi, jam murgeshë katolike. Sa u përket thirrjeve të mija, i takoj botës. Sa i përket zemrës, i takojë tërësisht Jezuit”