Së bashku në shtëpinë e Zotit .

Covid 19- I padukshëm kur u shfaq, por jo i panjohur sot . Takim me strukturat e NJVKSH-ve të qarkut Fier.
08/07/2022
Përkujtohet 175 vjetori i Besëlidhjes së Poçemit.
10/07/2022

Së bashku në shtëpinë e Zotit .

 

Prefekti i Qarkut Z. Lefter Shehaj, ishte sot  mysafir në Xhamin e qytetit të Fierit për ti uruar festën e Kurban Bajramit Myftiut të kësaj xhamie Mikel Hazizolli dhe nëpërmjet Tij gjithë qytetarëve të besimit mysliman .

Mysliman , ortodoks e katolik, së bashku në shtëpinë e zotit, manifestimi më domethënës i tolerancës , harmonisë dhe bashkëjetesës fetare , vlera këto që janë kapitali më i madh dhe mësimi më i vyer që Shqipëria i ofron qytetërimit perëndimor .

Shqiptarët janë te ndryshëm në besim por të unifikuar në Fe , në fenë që ia lanë amanet Rilindësit dhe që quhet SHQIPTARI .

Le të sjellë ” Kurban Bajrami ” më shumë Gëzim e Lumturi , Paqe e Begati për çdo familje shqiptare !