Përkujtohet 175 vjetori i Besëlidhjes së Poçemit.

Së bashku në shtëpinë e Zotit .
09/07/2022
Takim i Organit Këshillues të Prefektit të Qarkut Fier.
13/07/2022

Përkujtohet 175 vjetori i Besëlidhjes së Poçemit.

U përkujtua sot në Poçem 175 vjetori i Besëlidhjes së parë , 102 vjetori i Besëlidhjes se dytë dhe 79 vjetori i Besëlidhjes së tretë .

Tre kuvende atdhetarësh e njerëzish mendjendritur që e kthyen Poçemin në KULT dhe Besën ne FE të Mallakastriotëve .

Lavdi Besëlidhjeve Mallakastriote !