PARANDALIMI I HERSHËM – MËNYRA MË E MIRË PËR TË KONTROLLUAR RRISQET DHE MINIMIZUAR PASOJAT.

KRAT 28 Mars2022
Takim i KRAT dhe Tryezes Teknike Qarku Fier, 28 Mars 2022.
28/03/2022
Përvjetorët – momente të takimit me historinë .
18/04/2022

PARANDALIMI I HERSHËM – MËNYRA MË E MIRË PËR TË KONTROLLUAR RRISQET DHE MINIMIZUAR PASOJAT.

Ditën e sotme dt.15.04.2022 , Prefekti i Qarkut Fier, Lefter Shehaj në kuadër të marrjes së masave paraprake për përballimin dhe menaxhimin e situatave të mundshme emergjente përgjatë sezonit pranverë-verë 2022, organizoj një takim me fokus rritjen e gatishmërisë dhe të bashkëpunimit midis strukturave të Emergjencave Civile, MZSH-ve, Shërbimit Pyjor, Administratës së Zonave të Mbrojtura dhe D.V të Policisë Fier.

Lexo më shumë