Një marrëveshje e vullnetit të mirë, ideuar me mendje, nënshkruar me zemër.

Dëshmorët janë çmimi i lirisë së një kombi.
05/05/2022
Ushtria e dimensioneve sociale, kontribut për ” Shqipëri të pastër “.
23/05/2022

Një marrëveshje e vullnetit të mirë, ideuar me mendje, nënshkruar me zemër.

Një marrëveshje e vullnetit të mirë, ideuar me mendje, nënshkruar me zemër.

Prefekti i Qarkut Fier Lefter Shehaj dhe Kryetarja e Këshillit Rajonal të Kharkovit Ukrainë znj. Tetiana Yehorova-Lutsenko kanë nënshkruar sot një marrëveshje bashkëpunimi mes tyre në emër të rajoneve që përfaqësojnë.
Kjo është hera e parë që nënshkruhet një marrëveshje e tillë nga institucioni i Prefekti Fier në këtë nivel .
Në thelb të saj qëndron bashkëpunimi në fushën e ekonomisë , arsimit , kulturës teknologjisë së informacionit, turizmit etj.

Lexo më shumë