Mesazh urimi i Prefektit të Qarkut Fier  Z. Lefter Shehaj me rastin e 29 Nëntorit ditës së Çlirimit.

Mesazh urimi i Prefektit të Qarkut Fier  Z. Lefter Shehaj me rastin e 28 Nëntorit, ditës së Flamurit.
28/11/2022
Mesazh urimi , me rastin e Ditës së Flamurit dhe 110- vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë, nga personalitete të Ukrainës.
30/11/2022

Mesazh urimi i Prefektit të Qarkut Fier  Z. Lefter Shehaj me rastin e 29 Nëntorit ditës së Çlirimit.

Nuk mjafton të nderosh apo tregosh mirënjohje qoftë dhe deri në përulje, për ata që na lanë një Shqipëri me Flamur dhe të Lirë, por duhet punuar fortë, drejtë e me përkushtim për një Shqipëri evropiane më të mirë.

U përjetësoftë vepra e Dëshmorëve të Kombit, të të gjitha kohërave e na ndriçoftë në rrugën për një Shqipëri më të begatë!