Mesazh i Prefektit te Qarkut Z. Lefter Shehaj , me rastin e fillimit të ri shkollor.

Nderime me “Certifikatën e Mirënjohjes ” nga Konsulli i Nderit i Republikës së Shqipërisë në Ukrainë .
08/09/2022
ARSIMI PROFESIONAL – NJE PRODUKT ME POROSI NGA TREGU I PUNËS
12/09/2022

Mesazh i Prefektit te Qarkut Z. Lefter Shehaj , me rastin e fillimit të ri shkollor.

EDUKIMI ËSHTË I KUSHTUESHËM POR PADIJA

ËSHTË  SHUMË MË E KUSHTUESHME

————————————————————————–

Të dashur fëmijë, nxënës të klasës së parë, më lejoni ti bashkohem emocionit tuaj, të mësuesve tuaj, të prindërve dhe gjyshërve tuaj.

Ju jeni shumë të vegjël për të kuptuar rëndësinë e rrugës që po nisni, për të ardhmen tuaj, të familjes, vendit dhe botës të së nesërmes.

Rruga që ju nisni sot do të marrë kohë për të mos thënë që nuk mbaron kurrë.

Ju, pas disa vitesh do te mbaroni shkollën por jo edukimin.

Lexo më shumë