“Kush shpëton një jetë, shpëton një botë të tërë” Nënë Tereza

Shendeti në emergjencë . Trajnim i Kryqit të Kuq, Dega Fier.
23/06/2022
Zjarrfikësit mund ta MINIMIZOJNE por qytetarë mund ta ZEROJNE rrezikun dhe evitojnë dëmet nga zjarri.
26/06/2022

“Kush shpëton një jetë, shpëton një botë të tërë” Nënë Tereza

Në Institucionin e Prefektit në datë 23.06.2022 u organizua takimi i radhës i Tryezës Teknike të Komitetit Rajonal Antitrafik të Qarkut Fier, nën drejtimin e Kryetarit të këtij Komiteti  Z. Lefter Shehaj dhe Kryetarit të Tryezës Teknike Z. Arben Velo.

Fjalën e hapjes e mbajti Z. Arben Velo , i cili pasi bëri një përshkrim të shkurtër  në lidhje me punën e bërë nga Tryeza Teknike, ia kaloi fjalën Prefektit të Qarkut Z. Lefter Shehaj.

Lexo më shumë