KEMI ARDHUR SI PACIENT POR JEMI PRITUR E NDJERË SI MIQ

5 Shtatori, Dita e Shenjtërimit të Nënë Terezës
05/09/2022
Nderime me “Certifikatën e Mirënjohjes ” nga Konsulli i Nderit i Republikës së Shqipërisë në Ukrainë .
08/09/2022

KEMI ARDHUR SI PACIENT POR JEMI PRITUR E NDJERË SI MIQ

Komplimenti më i bukur i marrë sot nga një grup qytetarësh italian që kishin ardhur për të marrë shërbime dentare në klinikën e doktor Enio Mëhilli.

Disa ishin në seancat e para të ndërhyrjeve ndërsa të tjerë kishin përfunduar marrjen e shërbimeve dentare dhe shijonin rikthimin e buzëqeshjes.

Kanë qenë bashkëqytetarët e tyre italian që nëpërmjet eksperiencave të mëparshme në këtë klinikë kanë shërbyer si guida për këtë grup që Prefekti Z. Lefter Shehaj pati rastin ti takoj.

Lexo më shumë