HISTORI BRENDA HISTORISË

ARSIMI PROFESIONAL – NJE PRODUKT ME POROSI NGA TREGU I PUNËS
12/09/2022
Përgjegjësi, ndërgjegjësim, mbështetje dhe sensibilizim, ndaj viktimave të dhunës në familje.
15/09/2022

HISTORI BRENDA HISTORISË

HISTORI BRENDA HISTORISË

————————————————————————–

Si sot 79 vjet më parë 68 vajza fierake do të ndërmerrnin një akt për të cilin historia do t’ju jetë përjetësisht mirënjohëse.

E lavdishme Lufta Antifashiste Nacional Çlirimtare në historinë e Shqipërisë, e ndritur historia e përfshirjes së 6,000 vajzave e grave në këtë luftë , unikal akti i daljes partizane në të njëjtën ditë të 68 vajzave fierake, e pabesueshme por e vërtetë që 14 nga 68 vajzat fierake quheshin Liri .

LIRITË NË LUFTË PËR LIRI .

Sot përkujtuam 79 vjetorin e kësaj ngjarje kulm në historinë e Shqipërisë .