GËZUAR DITËLINDJEN E 110-të POLICIA E VENDIT TIM !

Hapet Qendra Multifunksionale Profesionale. “SHËN JOZEFI. ZEJTAR”
11/01/2023
555-Vjet nga dita e përjetësimit të Heroit tonë kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeut.
17/01/2023

GËZUAR DITËLINDJEN E 110-të POLICIA E VENDIT TIM !

GËZUAR DITËLINDJEN POLICIA E VENDIT TIM!

Sot, në ceremoninë festive të organizuar nga DVP Fier, për kremtimin e ditëlindjes së të Policisë së Shtetit pata privilegjin të përshëndes dhe të vlerësoj punën, përkushtimin, profesionalizmin dhe arritjet e DVP Fier, në përmbushje të misionit të saj për: “Krijimin e një mjedisi të sigurt për komunitetin nëpërmjet policimit me standardet më të larta të performancës”.

Organizata e Policisë së Shtetit është struktura që ka sakrifikuar më shumë jetë në mbrojtje të jetës, duke shenjtëruar kështu uniformën dhe misionin e saj .

Nderim deri në përulje aktit sublim të sakrifikimit të jetës , të efektivëve të policisë të rënë në detyrë .

Në vijim të fjalës sime duke i’u drejtuar efektivëve të policisë i’u kujtova, se ndërsa ecin përpara në profesionin dhe karrierat e tyre, të vazhdojnë të na bëjnë krenar duke e mbajtur veten me nder, dinjitet dhe respekt.

Duke i përgëzuar efektivet për atë që ata janë dhe atë që kanë arritur, i’u urova më të mirat në përpjekjet e tyre të ardhshme.