Në nënstacionin e Patosit, pranë punonjësve të angazhuar për rikthimin e energjisë .

“Bashki të Forta”, projekti që nxit qeverisjen e mirë përmes inkurajimit të pjesëmarrjes aktive të qytetarëve .
04/06/2022
Mesazh i Prefektit , për 144 vjetorin e Lidhjes Shqiptare të Prizerenit
10/06/2022

Në nënstacionin e Patosit, pranë punonjësve të angazhuar për rikthimin e energjisë .

Si rezultat i një avarie të ndodhur në linjën elektrike Ballsh-Patos ka patur disa dëmtime në dy nënstacionet përkatëse.

Si rezultat i kësaj avarie ka patur ndërprerje të energjisë në zonat që mbulojnë këto dy nënstacione .

Duke vlerësuar rëndësinë e situatës Prefekti i Qarkut Z. Lefter Shehaj, shkoi personalisht në nënstacionin e Patosit, për të parë nga afër gjendjen dhe për të inkurajuar punonjësit e eliminimit të avarive, për intensifikimin e aktiviteteve për rikthimin sa më parë të energjisë. Personeli inxhiniero teknik i NJTL Fier, prezent në terren informoi si vijon:

Lexo më shumë