23/03/2023

Takim i Task-Forces Vendore (TFV) Anti Kanabis.

SA MË E MADHE SFIDA AQ MË I FORTË ANGAZHIMI DHE AQ MË I GJERË FRONTI I PËRBALLJES . Task-Forca Vendore (TFV) Anti Kanabis e thirrur  […]
22/03/2023

Urim i Prefektit të Qarkut, Z. Lefter Shehaj për ditën e SULLTAN  NEVRUZIT.

GËZUAR SULLTAN NEVRUZIN, DITËN E FISNIKËRISË BEKTASHIANE !   Në këtë Ditë të Re të ekuinoksit pranverorë, kur natyra i rikthehet njerëzimit me buzëqeshjen plotë ngjyra, […]
15/03/2023

NJË VEND MUND TË JETË I SIGURT POR JO I PARRËZIKUAR.

Disa vizitor special frekuentuan sot Institucionin e Prefektit të Qarkut Fier . Ishte në nderin dhe kënaqësinë time të mikëprisja pjesëtarët e Kursit të Lartë të […]
10/03/2023

Takim me përfaqësues të bashkive dhe drejtorive rajonale të qarkut Fier.

NËPUNËS PUBLIK I DENJ ËSHTË AI QË KA NJË ZGJIDHJE PËR ÇDO PROBLEM Gjatë takimit të punës mbajtur në Institucionin e Prefektit me përfaqësues të bashkive […]