10/06/2022

Mesazh i Prefektit , për 144 vjetorin e Lidhjes Shqiptare të Prizerenit

“ATDHEU DUHET JO PSE ESHTE I MADH, POR PSE ESHTE I YNI ” Abdyl Frashëri Sot mbushen 144 vjet , nga dita kur në Prizeren filloi […]
05/06/2022

Në nënstacionin e Patosit, pranë punonjësve të angazhuar për rikthimin e energjisë .

Si rezultat i një avarie të ndodhur në linjën elektrike Ballsh-Patos ka patur disa dëmtime në dy nënstacionet përkatëse. Si rezultat i kësaj avarie ka patur […]
04/06/2022

“Bashki të Forta”, projekti që nxit qeverisjen e mirë përmes inkurajimit të pjesëmarrjes aktive të qytetarëve .

Një projekt zviceran që ka marrë jetë në vitin 2018 ka si qëllim të kontribuoj në qeverisjen e mirë, duke nxitur ndërveprimin midis dy palëve në […]
28/05/2022

Në mes të detit me sera, një festë po kthehet në traditë .

“Festa e Serave të Gjelbërta”, mblodhi së bashku, në fshatin Suk të bashkisë së Roskovecit, fermerë dhe grumbullues të produkteve bujqësore të zonës. Ka vetëm tre […]