Botime

03/11/2020

Studim Reforma Territoriale Administrative dhe Njesite e Qeverisjes Vendore

03/11/2020

Efekti qeverises ne Qarkun Fier – shkurt 2020

Efekti qeverises ne Qarkun Fier.   Kliko per ta shkarkuar  
03/11/2020

Turizmi Troc-Gusht 2019

Turizmi Troç Kliko per ta shkarkuar  
03/11/2020

Këndvështim mbi institucionin e Prefektit- Baki Bala- Nentor 2018